Goedgenoeg.nl - ZZP zekerheid

GoedGenoeg helpt jou om risico's te begrijpen. Met duidelijke uitleg en betaalbare verzekeringen. De uitkering krijg je snel en in één keer.

Waarom verzekeren


We kunnen ons goed voorstellen dat je denkt "Waarom zou ik me als ZZP'er verzekeren? Ik ben nooit ziek". Een logische vraag, die ons bij GoedGenoeg vaak gesteld wordt. En we hebben er ook een duidelijk antwoord op, dat gebaseerd is op ons uitgebreide onderzoek onder ZZP'ers: 

  • 1 op de 8 ZZP'ers krijgt vroeg of laat te maken met arbeidsongeschiktheid.
  • 90% van deze groep is binnen 5 jaar weer aan het werk.

Dit is waar je jezelf voor verzekert: een financieel vangnet bij tegenslag. Dat kan ernstige ziekte zijn, maar ook een ongeval of overlijden. 

Voorkom financiële problemen en spijt

Helaas gebeurt het nog te vaak dat een ZZP'er zich niet verzekert en achteraf denkt "had ik maar…". Maar dan is het te laat voor spijt. Je loopt dan het risico dat je in de problemen komt met het huis, de vaste lasten, verlies van klanten, etc. Zover laat jij het toch niet komen?

 

 

Case: comeback na een ernstige ziekte

ZZP'er Melanie Smit doorliep met succes een chemokuur, nadat bij haar borstkanker was geconstateerd. Dankzij haar verzekering kon zij een tijdelijke kracht inhuren, zodat ze haar klantenkring kon behouden.

 

GoedGenoeg is een initiatief van iQ Assuradeuren