Goedgenoeg.nl - ZZP zekerheid

GoedGenoeg helpt jou om risico's te begrijpen. Met duidelijke uitleg en betaalbare verzekeringen. De uitkering krijg je snel en in één keer.

Voordelen voor jou


WAAROM VERZEKEREN - DE MENING VAN EXPERTS

Experts hebben na intensief overleg met zelfstandigen ontdekt waarom veel van hen niet verzekerd zijn: omdat het te duur is en de pakketten te uitgebreid en te weinig flexibel zijn. De meeste verzekeringen zijn nu eenmaal niet gemaakt voor ZZP'ers. 

GoedGenoeg doet dat anders:

  • GoedGenoeg start bij het budget van ondernemers en kijkt van daaruit hoe de echt grote risico's kunnen worden afgedekt. Bijvoorbeeld op het terrein van dood gaan en ernstig ziek worden.
  • Niet alles is verzekerd. Dat houdt de premies laag en betaalbaar voor iedereen.
  • GoedGenoeg streeft naar eenvoud: geen keuringen, maar uitgaan van je eigen arts; een eenmalige uitkering (dus direct duidelijkheid) in plaats van doorlopende uitkeringen.
  • Je ontvangt je uitkering altijd in één keer en jij bepaalt wat je daarmee doet.

Als ik het geld voor een ZZP verzekering nu kan missen, zodat ik me niet hoef aan te passen als er wat gebeurt, waarom zou ik me dan niet verzekeren?

Maar voor welke ZZP verzekering moet ik dan kiezen? Een volledige AOV, waarbij ik alles heb afgedekt tegen een flinke premie of iets anders? En wat is dan 'iets anders'? Is dat er wel?

GoedGenoeg is een initiatief van iQ Assuradeuren