Goedgenoeg.nl - ZZP zekerheid

GoedGenoeg helpt jou om risico's te begrijpen. Met duidelijke uitleg en betaalbare verzekeringen. De uitkering krijg je snel en in één keer.

Algemene vragen


Ik weet niet precies waarvoor ik me moet verzekeren. Geven jullie ook persoonlijk advies?
Nee. Voor alle duidelijkheid: wij adviseren niet. GoedGenoeg werkt geheel op basis van execution only. Dit is een vorm van dienstverlening waarbij jij zelf alles afweegt en beslist. Wij voeren slechts jouw wensen en opdrachten uit. Van ons ontvang je wel alle productinformatie en overige algemene informatie. Maar geen persoonlijk advies. Als je wel een persoonlijk advies nodig hebt, kan je contact opnemen met een financieel adviseur.

Wat zijn precies de voor-en nadelen van (de producten van) GoedGenoeg?
Wat GoedGenoeg zo anders maakt, is de combinatie van klantgerichtheid, netwerken, efficiency en samenwerken door co-creatie. Dat biedt de juiste omgeving waarbinnen je als ondernemer de balans kunt vinden tussen risico's begrijpen, nemen en (gedeeltelijk) afdekken. En waar je zelf kunt bepalen waar jij je wel tegen verzekert en waartegen niet. We willen jou alleen die zekerheid bieden die aansluit bij wat je zelf wenst. Vanzelfsprekend wordt je efficiënt geholpen op de momenten die jou uitkomen. Onze dienstverlening is flexibel, eenvoudig en transparant. Dat is nou verzekeren met ondernemersmentaliteit

Ik ben al verzekerd bij een andere verzekeraar. Kan ik makkelijk overstappen?
GoedGenoeg is er in het bijzonder voor de grote groep onverzekerde zelfstandige ondernemers en ZZP'ers in Nederland. Maar ook voor alle ondernemers die vinden dat ze op dit moment te duur en te compleet verzekerd zijn. Let op : Goed Genoeg werkt geheel op basis van Execution only. Dit is een vorm van dienstverlening waarbij jij zelf alles afweegt en beslist. Wij voeren slechts jouw wensen en opdrachten uit. Execution only is dan ook bedoeld voor  die mensen die weten welke specifieke financiële producten bij hun behoeften passen. Als je wel een persoonlijk advies nodig hebt, kan je contact opnemen met een financieel adviseur.

Ik wil meepraten en meebepalen over (de producten van) GoedGenoeg. Waar kan ik dit doen?
Wij noemen dat co-creatie. Op die manier zijn wij in staat onze producten en diensten aan te scherpen. Ook jij kunt meepraten en meebepalen. Via communities, internetfora en netwerken voor ondernemers.

Kan ik ook als niet ZZP’er een GoedGenoeg verzekering sluiten of voortzetten?
Ja. GoedGenoeg is is ontwikkeld in co-creatie met ZZP’ers voor ZZP’ers. Uiteraard kunnen ook andere ondernemers, werknemers en particulieren gebruik maken van de verzekeringen van GoedGenoeg. De verzekeringen van GoedGenoeg passen namelijk bij veel meer doelgroepen dan alleen ZZP’ers.

Terug naar het overzicht van de meest gestelde vragen

GoedGenoeg is een initiatief van iQ Assuradeuren